Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

4H-kerhoista ensimmäiset aloittavat jo 5. ja 6. syyskuuta. Monet ryhmistä käynnistyvät syyskuun puolivälin jälkeen. Oma paikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla haluamaansa ryhmään.
Kosken Myllyrannassa la 29.8.- su 30.8.2020 järjestettävään Nuku Ulkona -perhetapahtuma toteutetaan Härkätien ja Loimaan 4H-yhdistyksien ja Paimionjoki -yhdistyksen kanssa yhteistyössä.
Elokuun 1. viikolla 3.-7. 8. järjestettävälle Ruokakoulu -päiväleirille on vielä paikkoja. Leiri on tarkoitettu 8-12-vuotiaille kokkailuista kiinnostuneille lapsille. Paikkana on Auran Yhtenäiskoulu.
Kännykkään ladattavan Appin kautta asiakas voi etsiä läheltään sopivan nuoren työkohteeeseensa. Nuorti löytyy mm. piha-, siivous- ja lastenhoitotöihin, lemmikkien hoitajiksi ja asiointiavuksi.
Härkätien 4H-yhdistys järjestää kesän aikana kaksi omaa leiriä: heinäkuun lopussa Kepparileirin ja elokuun alussa Ruokakoululeirin. Leireille kannattaa varata paikka ajoissa.
Kesätyöpaikan haku on nyt ajankohtaista ja koska 4H-yhdistyksestä emme nyt pysty fyysisesti vierailemaan alueen yläkouluilla niin tarjoamme mahdollisuutta suorittaa joitakin Ajokortti työelämään -koulutuksemme osioita verkkokurssina.
4H-yhdistys haluaa tarjota lapsille ja nuorille tekemistä vaikka perinteistä 4H-kerho- ja kurssitoimintaa ei nyt pystytä järjestämään. Perjantaisin jukistetaan aina kolme uutta reilun viikon aikana tehtävää TOP-tehtävää.
Koronaviruksen takia Härkätien 4H-yhdistyksen kerhotoiminta ja muut ryhmätapahtumat keskeytetään perjantaista 13.3. 2020 alkaen toistaiseksi.
Viidettä kertaa järjestettävä Ruokakoulu-Matskolan -päiväleiri järjestetään kesäloman alettua Auran yhtenäiskoululla. Sinne voi jo varata paikkansa.
Useimmat kerhoryhmät jatkavat toimintaansa kevätkauden 2020. Kerhossa voi automaattisesti jatkaa kevään jos on syksyllä jo aloittanut. Uusien kerhoista kiinnostuneiden on hyvä olla yhteydessä 4H-toimistoon niin katsotaan onko ryhmässä tilaa uusille tulokkaille.
RSS ATOM