Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

SAFKASANKARIT -YRITYSKERHO (3-6 -luokkalaisille) Auran Yhtenäiskoululla joka 2. to klo 17.00-18.30 alkaa to 8.maaliskuuta Kerhoon mahtuu 12 osallistujaa. Uusina kerhonohjaajina aloittavat Pauliina Puisto ja Riina Rautio. Kerhon aikuisohjaajana toimii Anna-Sofia Holppi.
Lotan kotipalvelut -4H-yritys on käynnistynyt 18.1.2018 ja nimensä mukaan Lottaa voi pyytää avuksi kodinhoitoon ja lastenhoitoon liittyviin tehtäviin.
Syksyllä alkaneista ryhmistä valtaosa jatkuu keväällä. 4H-kerhopalstalle päivitämme tietoja alkamispäivistä sitä mukaa kun asiat selviävät. Kärsivällisyyttä siis.
Tarvashovissa torstaisin klo 15.30 -17 kokoontuvaan tanssiliikuntakerhoon mahtuu vielä mukaan.
Onnenperän tallin kokeneiden ratsastajien ryhmä on täynnä. Aloittelevien ryhmään mahtuu vielä kaksi nuorta.
4H-jäsenkausi alkaa 1.9. ja päättyy seuraavan vuoden elokuun lopussa. Moniin 4H-kerhoryhmiin pääsee pelkällä 4H-jäsenmaksulla. Samalla maksulla voi osallistua useampiinkin kerhoryhmiin ja hyödyntää vaikkapa naapurikunnan kerhotarjontaa.
Kysynnän takia järjestetään toinen 4H-ponikerhoryhmä torstaisin klo 17-18 kokoontuvana. Kerho käynnstetään samalla viikolla kuin aiemmin ilmoitettu ryhmäkin. Aloituspäivä on 14.9.
11.9. käynnistyvä 4H-ponikerho täyttyi ripeasti. Otan varasijoille vielä nimiä ja neuvottelemme toisesta ryhmästä jos ilmoittautumisia tulee vielä toisen ryhmän verran.
Sauvon Ahtelassa järjestetään 22.-23.9. yöleirinä ohjaajakoulutusta. Myös kerhonohjaustyöstä haaveilevat voivat tulla mukaan. Koulutus alkaa klo 17 pe iltana ja päättyy klo 14 lauantaina.
4H-yhdistys haluaa tukea ja opastaa nuoria heidän ensimmäisissä työkokeiluissaan ja hoitaa mallikkaasti työantajavelvoitteensa. Kesän aikana yhdistyksmme työllisti 13 nuorta leiriohjaustehtäviin ja kotitalouksien kiireavuksi. Olemme olleet vuosittain mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja niin tänä kesänäkin.
RSS ATOM