Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Valmista nuoren ideasta -hankkeen nuorten ryhmä järjestää yöleirinä koulutusta kerhojen ja tapahtumien ohjaustyöstä kiinnostuneille.
Auringonkukkakisa on päättynyt ja määräikaan mennessä saapui neljän nuoren kuvat ja kilpailukortit perille. Pisimmän kukan mitta oli 2,65 metriä ja sen kasvatti Mikael Isotalo.
Yöleirinä järjestetään kerhonohjaajakoulutusta ohjaustyöstä kiinnostuneille ja jo kerhoja ohjanneille nuorille Saukonojan koululla Liedossa 21.-22.9.
4H-kerhot alkavat (21.8.2018)
4H-kerhot käynnistyvät elo-syyskuussa ja kerhoryhmiin voi ilmoittautua netin kautta ilmoittautumislomakkeella, soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin Tuoville puh. 050 588 7693 ja joissakin ryhmissä suoraan aikuisohjaajalle tai kerhonohjaajalle.
10.-12.7. Auran Kettulinnassa järjestävät 4H-yrittäjänuoret Roosa Korpiaho ja Jessica Nieminen kepparileirin ja sinne on vielä vapaita paikkoja.
Keräysaikaa on 21.6. saakka. Keräyspaikat sijaitsevat edellisen vuoden tapaan Aurassa, Koskella Tl ja Pöytyän Karinaisissa.
Tarvasjoen koululla pidettävälle Ruokakoulu -päiväleirille on vielä muutama vapaa paikka. Leiri on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille.
V.VIRTASEN KONE- JA TYÖPALVELUT on 16-vuotiaan Ville Virtasen 5.3.2018 perustama 4H-yritys. 4H-yritys sijaitsee Pöytyän Auvaisissa. Villen voi pyytää avuksi konevoimaa vaativiin kotipihan tai -tilan töihin.
SAFKASANKARIT -YRITYSKERHO (3-6 -luokkalaisille) Auran Yhtenäiskoululla joka 2. to klo 17.00-18.30 alkaa to 8.maaliskuuta Kerhoon mahtuu 12 osallistujaa. Uusina kerhonohjaajina aloittavat Pauliina Puisto ja Riina Rautio. Kerhon aikuisohjaajana toimii Anna-Sofia Holppi.
Lotan kotipalvelut -4H-yritys on käynnistynyt 18.1.2018 ja nimensä mukaan Lottaa voi pyytää avuksi kodinhoitoon ja lastenhoitoon liittyviin tehtäviin.
RSS ATOM