NUKU ULKONA -PERHETAPAHTUMA

18.8.2020


Kosken Myllyrannassa la 29.8.- su 30.8.2020 järjestettävään Nuku Ulkona -perhetapahtuma toteutetaan Härkätien ja Loimaan 4H-yhdistyksien ja Paimionjoki -yhdistyksen kanssa yhteistyössä.

Tapahtuma alkaa lauanataina klo 18 ja osallistujilla on mahdollisuus tutustua ensimmäisenä Kosken kartanon luontopolkuun.
Kosken kartanon luontopolku on noin 1,5 km mittainen ja osin vaikeakulkuinen.Nokkosia ajatellen pitkät lahkeet ovat suotavat.
Luontopolun jälkeen paistetaan yhdessä nuotiolettuja Myllyrannan nuotiopaikalla ja nautitaan omista retkieväistä sekä pistetään omat teltat yöpymistä varten kuntoon. Illan hämärtyessä  voi Myllyrannan heijasinpolun kiertää koko perheen kanssa yhdessä. 
Tehtävärasteja Kosken kartanon luontopolun varteen ja heijastinpolulle laativat 4H-yhdistyksen Valmista Nuoren ideasta -hankkeen nuoret.
Sunnuntai aamuna nuotiolla keitellään aamupuuro ja aamukahvi/-tee yhdessä. Aamiaisen jälkeen leiri puretaan, paikat siistitään ja kotiin lähtö on klo 11.

Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi viimeistään ke 26.8. Tuovi Löytnoja puh. 050 588 7693 /tekstiviesti riittää tai kotisivujemme lomakkeella. Perheiden lisäksi 12 v täyttäneet nuoret voivat koota oman porukan ja tulla viettämään yötä ulkosalla.
Yhteisistä lettukesteistä ja aamupalasta tapahtumamaksu 2,5 euroa/henkilö tai 10 e/telttakunta. 
Omat teltat, yöpymisvarusteet, taskupamppu  ja eväitä mukaan. Tapahtumamaksulla saat lettuja lauantai-iltana ja su-aamuna aamupuuron + kahvin/teen. Muuten kannattaa varustautua omin eväin.