Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

4H-kerhot ovat käynnistymässä. Kouluille on toimitettu jaettavia repputiedotteita ja kotisivuille päivittyy hiljalleen tarkat alkamispäivämäärät, kelloajat ja ohjaajat.
4H-yhdistys järjestää metalliromun ja akkujen keräyskampanjan joka kestää kesäkuun loppuun saakka. Keräyspaikkoja on kaksi Tarvasjoella Jari Laaksosen tilalla ja Pöytyän Karinaisissa Heikki Arolan tilalla.
Nuoret Duuniin -hanke etsii töitä nuorille ja työtä pelkäämättömän nuoren työntekijän kotitalouden, yhdistyksen tai yrityksen tarvitsemiin työtehtäviin.
Tuo lannoite- siemensäkit keräyspisteisiin Auraan, Koskelle tai Pöytyän Karinaisiin ja tue samalla 4H-kerhotyötä
Suuri valtakunnallinen tapahtuma lähestyy vauhdilla. 6.- 9. heinäkuuta Oripäässä pidettävässä näyttelyssä on esillä NUORET DUUNIIN -hankkeemme ja etsimme telttaamme 4H-yrittäjänuoria myymään omia tuotteitaan.
Nuoret Duuniin -hanke kouluttaa 9.luokkalaisia työelämätaitoihin yläkouluilla kevään aikana. Seuraavat koulutuspäivät ovat Aurassa ma 7.3. ja Koskella pe 11.3.
Härkätien 4H-yhdistys pääsi mukaan pilotoimaan Ruokakoulu -Matskolan -hanketta ja järjestää 8-12 -vuotiaille päiväleirin kokkailujen merkeissä.
Marttilalainen Roosa Korpiaho on perustanut keppareita ja muita käsitöitä valmistavan RoseMix -yrityksen. 13 -vuotias Roosa ottaa mielellään vastaan tilauksia jo jouluksi.
Härkätien, Loimaan ja Someron 4H-yhdistyksien yhteinen Nuoret Duuniin -hanke on saanut myönteisen päätöksen Varsinais-Suomen jokivarsikumppanien hallituksen kokouksessa ti 15.9. Hanketyö alkaa välittömästi.
4H-kerhot (11.9.2015)
4H-kerhot käynnistävät toimintansa syys-lokakuussa Aurassa, LiedonTarvasjoella, Tl Koskella, Marttilassa ja Pöytyällä.
RSS ATOM