Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Lemmikkiasiaa, kädentaitoja, kokkaamista, pelejä ja leikkejä sissältävä kevään kerho-ohjelma soveltuu 1-3 -luokkalaisille.
Useimmat kerhoryhmät jatkavat jo tammikuussa. 4H-kerhot -valikosta löydät oman kuntasi kerhotarjonnan. Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan.
Tältä syksyltä kerhot ovat jääneet joulutauolle ja alkavat taas tammikuussa vkolla 2-4 tai kerhonohjaajan kanssa sovittuna ajankohtana
Joulupajat järjestetään Auran POP UP-kaupassa to 15.12. klo 17-20 ja la 17.12. klo 12-15. Pajoihin on vapaa pääsy. Alle 10-vuotiaille huoltaja mukaan.
Nuorten valmistamia joululahjoja, joulukoristeita ja -leivonnaisia on myynnissä Auran POP UP -kaupassa 13.-18.12. Kaupassa on myös kahvin ja jouluglögin myyntiä.
4H ja Pöytyän kunta järjestävät ti 18.10. Kyrön Nuokkarilla ja to 20.10. Nuorisotila Kasissa Riihikoskella KässäPajan alakoululaisille. Ohjelmassa leivontaa, luonnonmateriaaliaskartelua ja leikkejä ja pelejä.
Keräykseen käyvät vain paali- ja aumamuovit. Ei marjanviljely- tai teollisuusmuoveja eikä lannoitesäkkejä. Viljelijä voi tilata maksuttoman noudon vähintään kuution tai tuhannen kilon muovijätteelle. Keräys kerryttää myös paikalliselle 4H-yhdistykselle toimintarahaa. - Kiitos siitä jo tässä:)
Syyslomaviikon jälkeisenä tiistaina 25.10. käynnistyy Kosken Seudun yläasteella 1-3 -luokkalaisille ja 4-6 -luokkalaisille omat kokkikerhoryhmät. Kerhot jatkavat toimintaansa vielä kevätkaudella.
Nea Korven kotona alkaa tiistaisin klo 18.15-19.15 kokoontuva alakoululaisille suunnattu heppakerho . Seuraava kokoontuminen on syysloman jälkeen ti 25.10.Kerhossa puuhataan hevosen parissa ja opitaan hevosen hoitoon liittyviä asioita. Kerho huipentuu ratsastusretkeen syksyllä ja keväällä.
Vapaita kerhopaikkoja on seuraavissa ryhmissä: - Auran Perjantaikerho - Kyrön Kokkikerho - 1.10. alkava Marttilan Hevoskerho ja - 11.10 alkava Tarvasjoen 4H-hevoskerho
RSS ATOM