Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Vapaita kerhopaikkoja on seuraavissa ryhmissä: - Auran Perjantaikerho - Kyrön Kokkikerho - 1.10. alkava Marttilan Hevoskerho ja - 11.10 alkava Tarvasjoen 4H-hevoskerho
Sauvon Ahtelassa yöleirinä pidettävällä kurssilla saa hyvät valmiudet ohjata omaa pienryhmää. Koulutus on suunnattu 13 v ja sitä vanhemmille kerhonohjaustyöstä kiinnostuneille.
4H-kerhot ovat käynnistymässä. Kouluille on toimitettu jaettavia repputiedotteita ja kotisivuille päivittyy hiljalleen tarkat alkamispäivämäärät, kelloajat ja ohjaajat.
4H-yhdistys järjestää metalliromun ja akkujen keräyskampanjan joka kestää kesäkuun loppuun saakka. Keräyspaikkoja on kaksi Tarvasjoella Jari Laaksosen tilalla ja Pöytyän Karinaisissa Heikki Arolan tilalla.
Nuoret Duuniin -hanke etsii töitä nuorille ja työtä pelkäämättömän nuoren työntekijän kotitalouden, yhdistyksen tai yrityksen tarvitsemiin työtehtäviin.
Tuo lannoite- siemensäkit keräyspisteisiin Auraan, Koskelle tai Pöytyän Karinaisiin ja tue samalla 4H-kerhotyötä
Suuri valtakunnallinen tapahtuma lähestyy vauhdilla. 6.- 9. heinäkuuta Oripäässä pidettävässä näyttelyssä on esillä NUORET DUUNIIN -hankkeemme ja etsimme telttaamme 4H-yrittäjänuoria myymään omia tuotteitaan.
Nuoret Duuniin -hanke kouluttaa 9.luokkalaisia työelämätaitoihin yläkouluilla kevään aikana. Seuraavat koulutuspäivät ovat Aurassa ma 7.3. ja Koskella pe 11.3.
Härkätien 4H-yhdistys pääsi mukaan pilotoimaan Ruokakoulu -Matskolan -hanketta ja järjestää 8-12 -vuotiaille päiväleirin kokkailujen merkeissä.
RSS ATOM