Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Härkätien 4H-yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidettiin Isotuvan Jäätelön tiloissa Karinaisissa ke 5.4. ja sen yhtenä osana oli huomioida vuoden 2016 aktiivisimpia nuoria ja palkita parhaita 4H-kerhoja.
Tarvasjoen Eläinkerhoon mahtuu vielä lapsia mukaan. Kerho alkaa 10.4. klo 17-18 Nea Korven kotona Aurantie 118 A. Kokoontumisia seitsemän kertaa.
Nuoret Duuniin -hankkeelle haetaan omatoimista 18v täyttänyttä henkilöä "työnetsijää" 1 kk:n mitaiseen työsuhteeseen ajalle 24.4.-23.5.2017. Työtehtävät: puhelinkontaktit paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin työpaikkojen löytämiseksi rekisterissämme oleville 14-28 -vuotiaille nuorille ja sopivan nuoren löytäminen työtilaisuuksiin Työaika on 6 h/pv. Työ soveltuu hyvin opiskelijalle.
4H-yhdistyksen Nuoret Duuniin -hanke etsii työtilaisuuksia nuorille. Myös yhdistyksen omat kesätapahtumat tarvitsevat nuoria ohjausavuksi.
Viime kesänä Aurassa pidetty Ruokakoulu-leiriviikko saa jatkoa. Tänä kesänä leiri pidetään Koskella 5.-9.kesäkuuta. Päiväleirinä pidettävälle leirille pääsee max 16 8-12-vuotiasta lasta. Ilmoittautuminen alkaa 1.3.
Klapitus- ja metsäpalvelu O.Naaranoja -nimellä toimiva 17-vuotiaan Otto Naaranojan yritys toimii Pöytyän Auvaisissa. Häneltä voi kysyä apua jos polttopuiden pilkkomista tarvitset tai metäpalstasi kasvaa pelkkää vesakkoa.
Kerhohelppikoulutus on tarkoitettu alle 13 -vuotiaille kerhojen avustajille ja Osaava kerhonohjaaja -koulutus 13 v - nuorille
Kylämäen Hevostilalla Marttilassa alkaa la 4.2. klo 11-12 hevosharrastajille oma herho. Kerho kokoontuu lauantaisin ja se on 4H-jäsenille maksuton.
Lemmikkiasiaa, kädentaitoja, kokkaamista, pelejä ja leikkejä sissältävä kevään kerho-ohjelma soveltuu 1-3 -luokkalaisille.
Useimmat kerhoryhmät jatkavat jo tammikuussa. 4H-kerhot -valikosta löydät oman kuntasi kerhotarjonnan. Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan.
RSS ATOM