Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

4H-jäsenkausi alkaa 1.9. ja päättyy seuraavan vuoden elokuun lopussa. Moniin 4H-kerhoryhmiin pääsee pelkällä 4H-jäsenmaksulla. Samalla maksulla voi osallistua useampiinkin kerhoryhmiin ja hyödyntää vaikkapa naapurikunnan kerhotarjontaa.
Kysynnän takia järjestetään toinen 4H-ponikerhoryhmä torstaisin klo 17-18 kokoontuvana. Kerho käynnstetään samalla viikolla kuin aiemmin ilmoitettu ryhmäkin. Aloituspäivä on 14.9.
11.9. käynnistyvä 4H-ponikerho täyttyi ripeasti. Otan varasijoille vielä nimiä ja neuvottelemme toisesta ryhmästä jos ilmoittautumisia tulee vielä toisen ryhmän verran.
Sauvon Ahtelassa järjestetään 22.-23.9. yöleirinä ohjaajakoulutusta. Myös kerhonohjaustyöstä haaveilevat voivat tulla mukaan. Koulutus alkaa klo 17 pe iltana ja päättyy klo 14 lauantaina.
4H-yhdistys haluaa tukea ja opastaa nuoria heidän ensimmäisissä työkokeiluissaan ja hoitaa mallikkaasti työantajavelvoitteensa. Kesän aikana yhdistyksmme työllisti 13 nuorta leiriohjaustehtäviin ja kotitalouksien kiireavuksi. Olemme olleet vuosittain mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja niin tänä kesänäkin.
4H-kerhot alkavat (24.8.2017)
4H-kerhojen syyskausi käynnistyy syyskuussa. Kerhot jatkavat toimintaansa aina huhtikuulle 2018 saakka.
Martilalaiset nuoret ovat aktiivista yrittäjäainesta. Kesäkuussa on perustettu jo kaksi uutta 4H-yritystä: Antti Kraapan Antin piha-apu ja Jessica Niemisen keppihevosia valmistava Farosantos -yritys.
Hygieniapassikoulutus on saatu päätökseen. Kolmetoista kurssilaista on saanut suoritettua hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Kesän 2017 kasvatuskilpailun aiheena on jättikurpitsan kasvattaminen. Nyt kun kevät on kovin kylmä on vielä hyvää aikaa esikasvattaa kurpitsantaimi ja istuttaa se muhevaan ravinteikkaaseen maahan lämpimien ilmojen tullessa.
Maatalouden lannoitemuovin keräys on käynnistynyt ja se kestää juhannukseen saakka. Keräyspaikkoja on Aurassa, Koskella ja Pöytyän Karinaisissa.
RSS ATOM