Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Keräysaikaa on 21.6. saakka. Keräyspaikat sijaitsevat edellisen vuoden tapaan Aurassa, Koskella Tl ja Pöytyän Karinaisissa.
Tarvasjoen koululla pidettävälle Ruokakoulu -päiväleirille on vielä muutama vapaa paikka. Leiri on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille.
V.VIRTASEN KONE- JA TYÖPALVELUT on 16-vuotiaan Ville Virtasen 5.3.2018 perustama 4H-yritys. 4H-yritys sijaitsee Pöytyän Auvaisissa. Villen voi pyytää avuksi konevoimaa vaativiin kotipihan tai -tilan töihin.
SAFKASANKARIT -YRITYSKERHO (3-6 -luokkalaisille) Auran Yhtenäiskoululla joka 2. to klo 17.00-18.30 alkaa to 8.maaliskuuta Kerhoon mahtuu 12 osallistujaa. Uusina kerhonohjaajina aloittavat Pauliina Puisto ja Riina Rautio. Kerhon aikuisohjaajana toimii Anna-Sofia Holppi.
Lotan kotipalvelut -4H-yritys on käynnistynyt 18.1.2018 ja nimensä mukaan Lottaa voi pyytää avuksi kodinhoitoon ja lastenhoitoon liittyviin tehtäviin.
Syksyllä alkaneista ryhmistä valtaosa jatkuu keväällä. 4H-kerhopalstalle päivitämme tietoja alkamispäivistä sitä mukaa kun asiat selviävät. Kärsivällisyyttä siis.
Tarvashovissa torstaisin klo 15.30 -17 kokoontuvaan tanssiliikuntakerhoon mahtuu vielä mukaan.
Onnenperän tallin kokeneiden ratsastajien ryhmä on täynnä. Aloittelevien ryhmään mahtuu vielä kaksi nuorta.
4H-jäsenkausi alkaa 1.9. ja päättyy seuraavan vuoden elokuun lopussa. Moniin 4H-kerhoryhmiin pääsee pelkällä 4H-jäsenmaksulla. Samalla maksulla voi osallistua useampiinkin kerhoryhmiin ja hyödyntää vaikkapa naapurikunnan kerhotarjontaa.
Kysynnän takia järjestetään toinen 4H-ponikerhoryhmä torstaisin klo 17-18 kokoontuvana. Kerho käynnstetään samalla viikolla kuin aiemmin ilmoitettu ryhmäkin. Aloituspäivä on 14.9.
RSS ATOM