Härkätien 4H-yhdistys

Ajankohtaista

Osa 4H-kerhoista on jo jäänyt joulutauolle. Osalla toimintaa on vielä jäljellä. Joulutauon jäkeen kerhotoiminta jatkuu taas tammikuussa 2020.
Voittajaksi selviytyi Kalle Lehtonen 1335 g painoisella jättiporkkanalla. Toiseksi tuli Wilma Wahlroos 1037 g painoisella porkkanalla ja kolmanneksi Juho Lehtonen 1083 g painoisella jättiporkkanalla. Kilpailun voittajakolmikko oli Marttilasta.
Useimpien kerhoryhmien alakmis-ajankohdat ovat selvillä ja nyt on aika ilmoittaa perheen lapsi kerhoon mukaan.
Keräyspisteet edellisen vuoden tapaan Aurassa, Koskella Tl ja Pöytyän Karinaisissa. Keräysaikaa juhannukseen saakka tai niin kauan kuin keräyspaikka tyhjennetään.
Auralainen Emil Mäntylä on perehtynyt tablettien, tietokoneiden, puhelimien ja pelikonsoleiden kanssa vastaan tuleviin ongelmiin. Emil on perustanut 4H -yrityksensä 30.12.2018
Tänään ma 7.1. käynnistyy Marttilan Heppakerho Kylämäen Hevostilalla Marttilassa klo 16. Ja tällä viikolla moni muukin ryhmä aloittaa kevätkautensa.
Useimmat ryhmät käynnistyvät heti vuoden vaihteen jälkeen. Päivitämme 4H-kerhot valikon alle kerhoryhmien alkamisajankohdat sitä mukaan kun asiat selkiytyvät.
Valmista nuoren ideasta -hankkeen nuorten ryhmä järjestää yöleirinä koulutusta kerhojen ja tapahtumien ohjaustyöstä kiinnostuneille.
Auringonkukkakisa on päättynyt ja määräikaan mennessä saapui neljän nuoren kuvat ja kilpailukortit perille. Pisimmän kukan mitta oli 2,65 metriä ja sen kasvatti Lauri-Mikael Isotalo.
Yöleirinä järjestetään kerhonohjaajakoulutusta ohjaustyöstä kiinnostuneille ja jo kerhoja ohjanneille nuorille Saukonojan koululla Liedossa 21.-22.9.
RSS ATOM