4H-kerhot

PDF-tiedostoMarttilan kokkikerhon reseptit kevät 2018.pdf (5.3 MB)
Reseptit Marttilan kokkikerhot kevät 2018
Kerhoryhmät jäävät kesätauolle-niin myös Heikinsuon 4H-kerhot jotka jatkavat taas koulujen alettua syksyllä 2017
Marttilan kokkikerholaisia helmikuussa 2015
Heikinsuon kerholaisia sieniretkellä syyskuussa 2014.
Auran kerholaisia syksy 2014
Kirkonkulman elokuvaprojektin ensi-ilta lokakuussa 2014

4H-kerhot käynnistyivät taas koulujen alettua 

Kerhoryhmät käynnistyivät syksyllä 2018 ja monet ryhmät jatkavat toimintaansa huhti-toukokuulle 2019. Kerhokalenteriin tulee tarkennuksia ja muutoksia vielä ennen uuden kerhokauden alkamista.

 

4H-kerhoihin ovet ovat aina avoinna

4H-kerhot ovat yhdistyksemme itsenäisiä pienryhmiä. Kerhot on suunnattu alakouluikäisille nuorille. Kerhojen ohjelmassa hyödynnetään 4H-järjestön TOP-tehtäväpankkia ja ohjelmat liittyvät käsillä tekemiseen, kokkaukseen, lemmikkieläimiin sekä luonto- ja ympäristöteemoihin. Kerhoissa on myös vapaampaa ohjelmaa mm. peli-iltoja tai retkiä. Kerhojen toimintakausi on yleensä kouluvuosi eli syksystä kevääseen. Kerhoja ohjaavat koulutetut vähintään 14 -vuotiaat nuoret. Joissakin kerhoryhmissä toimii myös aikuisia vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja alle 14-vuotiaita kerhohelppejä. 


Tällä hetkellä yhdistyksen alueella toimii 21 kerhoryhmää

Kerhoja on Koskella, Aurassa, Marttilassa, Pöytyällä ja Tarvasjoella. Kerhoja voidaan perustaa lisää jos ohjaustyöhön ilmoittautuu lisää uusia aktiivisia nuoria tai aikuisia.
Kerhot voivat olla myös kurssimuotoisia esim. 6 kerhokertaa kestäviä teemakerhoja.
Joissakin kerhoissa ryhmiä on useampia hiukan lasten iän ja taitojen mukaan.

 

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoon voi ilmoittautua  syksyllä kerhon alettua ja tammikuussa kun uusi kausi taas käynnistyy. Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeen täyttämällä, soittamalla yhdistyksen toimistoon puh. 050 588 7693 , s-postitse  tai ilmoittautumalla kerhossa sen alettua. Kerhotoimintaan voi tutustua kaksi kertaa maksutta. Tervetuloa uudet ja entiset kerholaiset. Joihinkin ryhmiin on tärkeää ennakkoilmoittautua ja varata paikka.

Kerhoissa tavataan!

Vuoden 4H-kerho 2019 -kilpailu kerhoille 

Kerhojen toimintakilpailu alkaa syyskaudella kerhojen aloittaessa toimintansa ja päättyy vuoden 2019 lopussa. Palkitaan keväällä 2020. Kilpailuohjeet Tuovilta.