4H-kerhot

Kerhoryhmät jäävät kesätauolle-niin myös Heikinsuon 4H-kerhot jotka jatkavat taas koulujen alettua syksyllä 2017
Marttilan kokkikerholaisia helmikuussa 2015
Heikinsuon kerholaisia sieniretkellä syyskuussa 2014.
Auran kerholaisia syksy 2014
Kirkonkulman elokuvaprojektin ensi-ilta lokakuussa 2014

4H-kerhot käynnistyivät taas koulujen alettua syksyllä

Kerhoryhmät käynnistyivät syksyllä 2017 ja ryhmät jatkavat toimintaansa huhti-toukokuulle 2018. Kerhokalenteriin tulee tarkennuksia ja muutoksia vielä ennen kauden alkamista.

 

4H-kerhoihin ovet ovat aina avoinna

4H-kerhot ovat yhdistyksemme itsenäisiä pienryhmiä. Kerhot on suunnattu alakouluikäisille nuorille. Kerhojen ohjelmassa hyödynnetään 4H-järjestön TOP-tehtäväpankkia ja ohjelmat liittyvät käsillä tekemiseen, kokkaukseen, lemmikkieläimiin sekä luonto- ja ympäristöteemoihin. Kerhoissa on myös vapaampaa ohjelmaa mm. peli-iltoja tai retkiä. Kerhojen toimintakausi on yleensä kouluvuosi eli syksystä kevääseen. Kerhoja ohjaavat koulutetut vähintään 14 -vuotiaat nuoret. Joissakin kerhoryhmissä toimii myös aikuisia vapaaehtoisia tukihenkilöitä.


Tällä hetkellä yhdistyksen alueella on aloittamassa 18 kerhoryhmää

Kerhoja on Koskella, Aurassa, Marttilassa, Pöytyällä ja Tarvasjoella. Kerhoja voidaan perustaa lisää jos ohjaustyöhön ilmoittautuu lisää uusia aktiivisia nuoria tai aikuisia.
Kerhot voivat olla myös kurssimuotoisia esim. 6 kerhokertaa kestäviä teemakerhoja.

 

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoon voi ilmoittautua  syksyllä kerhon alettua ja tammikuussa kun uusi kausi taas käynnistyy. Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeen täyttämällä , soittamalla yhdistyksen toimistoon, s-postitse  tai ilmoittautumalla kerhossa sen alettua. Kerhotoimintaan voi tutustua kaksi kertaa maksutta. Tervetuloa uudet ja entiset kerholaiset. Joihinkin ryhmiin on tärkeää ennakkoilmoittautua ja varata paikka.

Kerhoissa tavataan!

Vuoden 4H-kerho 2017 -kilpailu kerhoille 1.8.-31.12.2017

Kerhojen toimintakilpailu alkaa syyskaudella kerhojen aloittaessa toimintansa ja päättyy vuoden 2017 lopussa. Palkitaan keväällä 2018. Kilpailuohjeet Tuovilta.