4H-kerhot

PDF-tiedostoMarttilan kokkikerhon reseptit kevät 2018.pdf (5.3 MB)
Reseptit Marttilan kokkikerhot kevät 2018
Kerhoryhmät jäävät kesätauolle-niin myös Heikinsuon 4H-kerhot jotka jatkavat taas koulujen alettua syksyllä 2017
Marttilan kokkikerholaisia helmikuussa 2015
Heikinsuon kerholaisia sieniretkellä syyskuussa 2014.
Auran kerholaisia syksy 2014
Kirkonkulman elokuvaprojektin ensi-ilta lokakuussa 2014

4H-kerhot käynnistyivät taas koulujen alettua 

Kerhoryhmät käynnistyvät taas syksyllä 2019 ja monet ryhmät jatkavat toimintaansa huhti-toukokuulle 2020. Kerhokalenteriin tulee tarkennuksia ja muutoksia vielä ennen uuden kerhokauden alkamista.

 

4H-kerhoihin ovet ovat aina avoinna

4H-kerhot ovat yhdistyksemme itsenäisiä pienryhmiä. Kerhot on suunnattu alakouluikäisille nuorille. Kerhojen ohjelmassa hyödynnetään 4H-järjestön TOP-tehtäväpankkia ja ohjelmat liittyvät käsillä tekemiseen, kokkaukseen, lemmikkieläimiin sekä luonto- ja ympäristöteemoihin. Kerhoissa on myös vapaampaa ohjelmaa mm. peli-iltoja tai retkiä. Kerhojen toimintakausi on yleensä kouluvuosi eli syksystä kevääseen. Kerhoja ohjaavat koulutetut vähintään 14 -vuotiaat nuoret. Joissakin kerhoryhmissä toimii myös aikuisia vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja alle 14-vuotiaita kerhohelppejä. 
Kun kerhoon ilmoittautuu lapsi, jolla on oma henkilökohtainen avustaja tukemassa koulutyötä,niin myös kerhossa on avustajan oltava lapsen tukena.

Kerhomaksu

Kerhomaksu = 4H-jäsenmaksu. Useimmissa ryhmissä tarvikkeista peritään vielä erillinen maksu. Tarvikemaksusta ja liittymisestä 4H-yhdistykseen annetaan kerhokirje  kerholaisen tultua ryhmään ja taas kevätkauden alkaessa tarkistetaan tilanne ja tarvikkeista tulee uusia lasku kerholaisen mukana. 
4H-jäsenmaksu 1.9.2019 -30.8.2020 on 35 e/hlö tai perhemaksuna 70 e.
4H-jäsenenä kerhotoiminta on edullisempaa kuin jos lapsi ei ole 4H-jäsen, koska valtaosa ryhmistä jatkaa kerhokautta taas tammikuusta pitkälle kevääseen. 


Tällä hetkellä yhdistyksen alueella toimii 21 kerhoryhmää

Kerhoja on Koskella, Aurassa, Marttilassa, Pöytyällä ja Tarvasjoella. Kerhoja voidaan perustaa lisää jos ohjaustyöhön ilmoittautuu lisää uusia aktiivisia nuoria tai aikuisia.
Kerhot voivat olla myös kurssimuotoisia esim. 6 kerhokertaa kestäviä teemakerhoja.
Joissakin kerhoissa ryhmiä on useampia hiukan lasten iän ja taitojen mukaan.

 

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoon voi ilmoittautua  syksyllä kerhon alettua ja syyskuussa kun uusi kausi taas käynnistyy. Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeen täyttämällä, soittamalla yhdistyksen toimistoon puh. 050 588 7693 , s-postitse  tai ilmoittautumalla kerhossa sen alettua. Kerhotoimintaan voi tutustua yhden kerran maksutta. Tervetuloa uudet ja entiset kerholaiset. Joihinkin ryhmiin on tärkeää ennakkoilmoittautua ja varata paikka.

Kerhoissa tavataan!

Vuoden 4H-kerho 2019 -kilpailu kerhoille 

Kerhojen toimintakilpailu alkaa syyskaudella kerhojen aloittaessa toimintansa ja päättyy vuoden 2019 lopussa. Palkitaan keväällä 2020. Kilpailuohjeet Tuovilta.