4H-jäsenyys

HUOM!

4H-jäsenreksterimme on kesän aikana päivitetty uuteen ohjelmaan ja tiedot on siirretty osin manuaalisesti.
Jos et saa käyttöösi jäsenkorttiasi puhelinnumerosi tai sähköpostisi avulla, kannattaa sinun ilmoittaa 4H-toimistolle päivitetty tieto puhelimitse 050 588 7693 tai s-postin kautta harkatie@4h.fi 


 

 

Liity nyt jäseneksi, se kannattaa!! Jäsenenä saat tuntuvia etuja ja pääset yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin edullisemmin. Monet kerhot jatkuvat syksystä kevääseen ja jo yhden lapsen kerho-osallistuminen tulee 4H-jäsenenä suhteessa edullisemmaksi kuin ilman 4H-jäsenyyttä.

 

 

Rullaavaan jäsenkausi on otettu käyttöön 4H-järjestössämme  7.1.2020 alkaen.
Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.

Jäsenmaksu on 35 € / henkilö tai perhemaksuna 70 e. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien.
 

Uusi liittymislomake aukeaa on  ositteessa https://liity.4h.fi.

Olemme ottaneet käyttöön uuden digitaalisen jäsenkortin. Voit ladata sen kännykkääsi.
Jäsenet pääsevät puolestaan muokkaamaan tietojaan digitaalisessa asiointipalvelussa.
Digitaalisen palvelun kautta voit seurata omia tietojasi jäsenrekisterissämme, muuttaa tietojasi ja myös lopettaa 4H-yhdistyksen jäsenyyden, kun se ei enää vastaa lapsesi tai perheesi tarpeita.


Härkätien 4H-yhdistykseen liittyminen tapahtuu jatkossa vain verkossa  liittymislomakkeen täyttämällä.
Muista silloin oma 4H-yhdistyksesi = Härkätien 4H-yhdistys (Aura, Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Liedon Tarvasjoki)

Jäsenmaksulaskun euromärää ei tule omatoimisesti muuttaa perhemaksusta yksilömkasuksi tai toisin päin. Ilmoitus ensin oman digitaalisen kortin kautta perheen jäsenten muutoksista tai yhteydenotto kotisivujemme palautelomakkeen avulla. Uusi päivitetty lasku tulee sitten muutoksen jälkeen. 

4H-jäsenyyden päättäminen ja omien jäsentietojen päivittäminen onnistuu puhelinsoitollakin  4H-toimistolle puh. 050 588 7693 tai s-postitse tuovi.loytynoja(at)4h.fi tai harkatie(at)4h.fi. Ensisijaisesti digipalvelun kautta.


HUOM!
Kerhoon ilmoittautuminen ei ole automaatti 4H-jäseneksi liittymisestä. Jäseneksi tulee perheen aina erikseen liittyä ja siitä myös irtisanoutua kun jäsenyyden ei katso itseään ja perhettään palvelevan.